Το BullMp.com σε συνεργασία με αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ 1 Grand Foyer σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦIΑ 100%  αξίας 3000 ευρώ + 3 Υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης για κάθε τυχερό που θα κληρωθεί και θα εγγραφεί σε πρόγραμμα της επιλογής του στις ειδικοτητες : Μαγειρική , Ζαχαροπλαστική , Toυριστικό Στέλεχος , Food & Beverage Management , Αισθητική Ακρων.

Επίσης για όσους από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δεν κληρωθούν και επιθυμούν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Grand Foyer θα έχουν εκπτωτικό κουπόνι ύψους 30%  στην ειδικότητα της επιλογής και θα τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα την Συναισθηματική Νοημοσύνη.

Για να συμμετέχεις στην κληρώση για τις υποτροφίες , ΜΠΕΣ ΣΤΟ LINK https://poll.fbapp.io/grandfoyer012018 συμπλήρωσε τα στοιχεία που ακολουθούν και πάτησε στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. 

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 23:59.

Κάνε Like/Μου αρέσει την σελίδα μας στο Facebook Page του BullMp.com https://www.facebook.com/BullMpdotcom και Public Share τον διαγωνισμό https://poll.fbapp.io/grandfoyer012018 και μπες στην κλήρωση για να γίνεις νικητής!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  1 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:00 στα γραφεία του Grand Foyer (Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου , Αθήνα) παρουσία νομικού συμβούλου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω του επίσημου site καθώς και της επίσημης facebook page του Grand Foyer.

Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο Grand Foyer μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, μπορείς να στείλεις email στο bullmp.info@gmail.com ή μήνυμα στο Facebook Page του BullMp.com.

Η προσφορά προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.gr , ediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.grluckyduck.gr , likekaikerdise.com , alepouditsa.gr , e-contest.grjaba.gr
 
Top