Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


Tο μουσικό site BullMp.com και η ραδιοφωνική εκπομπή BullMp Radio Show με τον Maik BullMp διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό για τα BullMp Radio Show Awards 2017 με μεγάλη ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τους εξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 6η σεζόν της εκπομπής (από 7/2/2016 - 6/2/2017) και ταυτόχρονα συμμετέχουν σε κλήρωση με special δώρα!
Ολοι οι συμμετέχοντες που θα ψηφίσουν στον διαγωνισμό πατώντας στο LINK της Ψηφοφορίας, συμμετέχουν και στην κλήρωση που θα γίνει για 4 τυχερούς μετά τη λήξη της ψηφοφορίας με τα εξής δώρα :

1) Σεμινάριο Facebook Content Marketing (Δημιουργία επιτυχημένης επαγγελματικής / εταιρικής σελίδας στο Facebook με έμφαση το περιεχόμενο και στοχευμένη χρήση του ώς εργαλείο marketing) προσφορά του Clever-Net.
2) Σεμινάριο Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού NLP (Αποτελεσματική επικοινωνία και διαχείρηση καταστάσεων, αποφάσεων για νέο ξεκίνημα και νέους στόχους) προσφορά του Clever-Net.
3) Σεμινάριο Web Radio  (στήσιμο επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής και εκμάθηση της χρήσης των βασικών μηχανημάτων ενός ραδιοφωνικού στούντιο) προσφορά του Clever-Net.
4) Voucher γεύματος ή δείπνου για 2 άτομα προσφορά του Hard Rock Cafe Athens.

Για να συμμετέχεις στην ψηφοφορία και στην κλήρωση των δώρων πάτησε στο Link της Ψηφοφορίας επίλεξε  όποιον / όποιους επιθυμείς από τους μουσικούς καλεσμένους, συμπλήρωσε τα στοιχεία που ακολουθούν και στο τέλος πάτησε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. 

Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους που έχουν συμπληρώσει παρακάτω και από το Facebook Page του BullMp.com που έχουν κάνει Like / Μου αρέσει.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, μπορείς να στείλεις email στο bullmp.info@gmail.com ή μήνυμα στο Facebook Page του BullMp.com.

Καλή επιτυχία! 

Η προσφορά προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, luckyduck.gr , likekaikerdise.com , alepouditsa.gr , e-contest.gr
 
Top